Ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartásunkért kérjük látogasson el Klinikáink aloldalára!

Tovább az aloldalra

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Hasznos tudnivalók

Hasznos tudnivalók

Foglaljon időpontot gyorsan és egyszerűen!

A Medicover szolgáltatásait előzetes időpont-egyeztetéssel veheti igénybe telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, ahol hétköznap 07:00 és 20:00 között várjuk hívását!

Elérhetőség: (+36 1) 465 3131

Időpont módosítás/lemondás

Amennyiben szeretné lemondani vagy módosítani időpontját, kérjük mielőbb, de legalább egy munkanappal a vizsgálat előtt hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársaink rendelkezésére állnak az új időpont kiválasztásában.

Nem lemondott időpontok

Járóbeteg-ellátás és fejlett diagnosztikai vizsgálatok (MRCT)

Amennyiben adott naptári éven belül két alkalommal nem jelenik meg előjegyzett vizsgálati időpontjain és azokat munkanapokon, legalább 1 munkanappal előtte nem mondta le, a Medicover fenntartja a jogot, hogy az utolsó nem lemondott vizsgálat díjának 50%-át kiszámlázza.

Medicover Fogászat

Amennyiben egy éven belül legalább kétszer, a kezeléshez képest 24 órán belül, lemondják időpontjukat, vagy a kezeléseken nem jelennek meg, akkor egyszeri, illetve minden további lemondás esetén eseteként 10 000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Fizioterápiás kezelések (gyógytorna, elektroterápia, gyógymasszázs)

Amennyiben adott naptári éven belül két alkalommal nem jelenik meg előjegyzett időpontjain és azokat munkanapokon, legalább 2 munkanappal előtte nem mondta le, a Medicover fenntartja a jogot, hogy a kezelés díjának 50%-át kiszámlázza.

Kórházi műtétek és endoszkópos vizsgálatok

Időpont lemondás esetén a Medicover jogosult a műtét díjának 50%-át, meg nem jelenés esetén pedig a teljes díj összegét felszámítani.

Teendők érkezéskor

A szolgáltatás gördülékeny igénybevétele érdekében legyen kedves időpontjára legalább 15 perccel korábban érkezni, hogy el tudjuk végezni a szükséges adminisztrációs teendőket.

 • A Medicover Klinikákra való érkezéskor kérjük jelezze recepciós kollégáinknak, hogy milyen vizsgálatra vagy vizsgálatokra (szakrendelés, beavatkozás, laborvizsgálat, fogászati kezelés, ABPM/Holter) érkezett.
 • A pontos leletkiadás és receptfelírás érdekében fényképes igazolványát (személyi igazolvány vagy jogosítvány), a receptfelírás érdekében TAJ kártyáját és amennyiben biztosított Ügyfelünk, akkor Medicover kártyáját is készítse elő.
 • Amennyiben eszközös diagnosztikai vizsgálaton vesz részt, szükséges egy belegyező nyilatkozat kitöltése is.

Az egészségügyi ellátás jellegzetességéből adódóan előfordulhat, hogy orvosainknak nem várt, akut ellátást kell végezniük, ezért Önnek várakoznia kell. Ilyen esetekben szíves megértését és türelmét előre is köszönjük!

Fontos tudnivalók

 • A Medicover Klinikáin és a Medicover Kórház teljes területén tilos bárminemű videó vagy hangfelvétel készítése, továbbá a mobiltelefonok használata is kerülendő.
 •  A vizsgálatok, kezelések ideje alatt a telefonálás, a mobiltelefonok használata nem megengedett. Ennek be nem tartása esetén a Medicover jogosult a vizsgálat felfüggesztésére és a teljes konzultációs díj felszámolására.
 • A Medicover Klinikáin és a Medicover Kórházban szigorúan tilos a dohányzás.
 •  Recepcióinkon bankkártyával, készpénzzel és egészségpénztári kártyával is lehetőséget biztosítunk a fizetésre.

Parkolás

Klinikáinkon a rendelkezésre álló kapacitások erejéig térítésmentesen biztosítunk parkolóhelyeket Ügyfeleink számára.

 • Az Eiffel Klinikán történő parkolás esetén távozáskor parkolójegyét a recepción tudja érvényesíteni.
 • A Medicover Kórház parkolójába csöngetés után hajthat be.
 • Az Alkotás Point- és a győri Klinika parkolójába csöngetés után hajthat be.
 • A szegedi, székesfehérvári, paksi, pécsi, győri és debreceni Medicover Klinikák parkolói közvetlenül megközelíthetőek.

Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy a vizsgálati időpontot követően további 15 percig biztosítunk ingyenes parkolást. Ennek lejárta után a Medicover jogosult további díjakat felszámítani. Megértésüket köszönjük.

Teendők a vizsgálatot követően

Az orvosi vizsgálat befejeztével kérjük fáradjon recepciós kollégáinkhoz, ahol munkatársaink ellenőrzik, hogy minden előjegyzett vizsgálat elvégzésre került-e. A szükséges kontroll, valamint diagnosztikai vizsgálatokra, további szakorvosi vizitekre időpontot telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével tud foglalni.

close-link