Ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartásunkért kérjük látogasson el Klinikáink aloldalára!

Tovább az aloldalra

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Fejlett Diagnosztikai Eszközeink

Fejlett Diagnosztikai Eszközeink

Device_1

MAGNETOM AERA MR KÉSZÜLÉK

A 1,5 T Siemens Magnetom Aera MR csúcskategóriájú készülék: a vizsgálattal járó bezártság érzés csökkentésére 70 cm-es alagútátmérővel várja Önöket. Számos új, egyedülálló technológiai funkciót kínál, amely biztosítja a kiváló képminőséget és a professzionális képi diagnosztikát. Az MR vizsgálatot döntően a koponya, a gerinc (nyakihátilumbális) és az ízületek betegségeinek vizsgálatára alkalmazzuk.

Device_2

SOMATOM SCOPE CT KÉSZÜLÉK

Siemens Somatom Scope készülékünk a CT vizsgálat legmodernebb lehetőségét kínálja, a korszerű számítástechnika ötvözésével segíti a pontos diagnózis felállítását. A CT vizsgálat alkalmazható többek között az idegrendszeri (agyi és gerinc – nyaki gerincháti gerinc) betegségek keresésére vagy kizárására, az arckoponya és orrmelléküregek állapotának megítélésére, gyulladásos betegségek kimutatására is.

Device_3

MAMMOMAT RELEVATION MAMMOGRÁFIA

Siemens Mammomat Revelation 3D HD Emlő Tomoszintézis új, csúcskategóriájú fejlett diagnosztikai eljárás, amely újfajta 50 fokos vizsgálati szögtartományban alkot képet az emlőkről. Ennek köszönhetően prémium minőségű, a legteljesebb mélységi képfelbontást kínálja.

Device_4

MAMMOMAT 1000 MAMMOGRÁFIA

Siemens Mammomat 1000 mammográfia berendezést nagy betegszám ellátására tervezték, és olyan kényelmi funkciókkal rendelkezik, melyek elősegítik a páciens komfortérzetét – optimális nyomás érzetet hoz létre, a kompressziós lemezek nagy választékával pedig egyénre szabható a vizsgálat során alkalmazott kompresszió.

Device_5

BUCKY DIAGNOST RÖNTGEN

Philips Bucky Diagnost TH digitális röntgen készülék tökéletes háromdimenziós képekkel segíti a diagnosztizálást, melyhez minimális dózisú röntgensugarakat használ fel. A professzionális tudása gyors segítség a sérülések és a betegségek diagnosztizálásában. Ez a röntgen berendezés szinte minden testrész vizsgálatára alkalmas.

Device_6

VIVID T8 PRO ULTRAHANG KÉSZÜLÉK

GE Vivid T8 Pro ultrahangos rendszer a legjobbak között van a szív- és érrendszeri vizsgálatokra is alkalmas ultrahang készülékek között. Könnyen kezelhető, ergonomikus kialakítású, az optimális betegvizsgálat szempontjait figyelembe véve fejlesztették ki és társították a kiváló diagnosztikai és képi tulajdonságokkal.

Device_7

FUJINON ENDOSZKÓP GASZTROSZKÓPIA

FUJINON EG-530FP gasztroszkóp vékony kialakításának ellenére egy 2,8 mm átmérőjű csatornával rendelkezik, ami a szabványos műszerek számára kiváló hozzáférést biztosít. Az endoszkóp látómezeje 140 fok, a Super-CCD chip technológia pedig kiváló képminőséget biztosít, hogy a legkíméletesebb legyen a gyomortükrözés.

Device_8

FUJINON ENDOSZKÓP KOLONOSZKÓPIA

FUJINON EC-530FI professzionális, nagylátószögű kolonoszkóp kiváló képminőséget biztosít és szélesebb megfigyelési területet tesz láthatóvá. Az integrált első kibocsátású menő víz lehetővé teszi klinikai tisztítást is. A FUJINON endoszkópos torony komplex rendszert kínál a vastagbéltükrözés elvégzéséhez.

close-link