Ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartásunkért kérjük látogasson el Klinikáink aloldalára!

Tovább az aloldalra

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Kapcsolat

Diagnosztikai, CT és MR érdeklődés

phone_icon

+36 1 465 3131

Diagnosztikával, CT és MR vizsgálatokkal kapcsolatban kérjük, a +36 1 465 3131 telefonszámot keressék.

A Medicovernél már hétvégén is foglalhat időpontot. Írjon nekünk e-mailt vagy töltse ki űrlapunkat és munkatársaink hamarosan keresni fogják Önt.

Meglévő, Medicover egészségbiztosítással rendelkező Ügyfeleinket kérjük, hogy bejelentkezéshez a megszokott módon Call Centerünket hívják.

Cím, megközelítés

MR és CT vizsgálat:

place_icon

1134 Budapest, Váci út 29-31. (Vision Towers)

open_icon

Nyitva tartás: H-P 7.00 – 20.00

MR vizsgálat:

place_icon

1062 Budapest, Teréz krt. 55-57. (Eiffel Tér Irodaház)

open_icon

Nyitva tartás: H-P 6.30 – 21.00

A honlapunkon feltüntetett szolgáltatások köre tájékoztató jellegű, felmerülő kérdéseivel kapcsolatosan kérjük, keresse munkatársainkat.

Budapest, Váci út 29-31. (Vision Towers)


icon

Megközelítés gépkocsival

A Váci úton a Nyugati pályaudvar felől érkezve a Dózsa György úti kereszteződés után egyből jobbra fordulva (Huba utca), majd egyből újra jobbra az Angyalföldi utcára kell fordulni, és az utca végén a jobb oldalon, az irodaház sarkánál lehet a mélygarázsba behajtani.

A Váci úton Újpest felől érkezve az Árpád hídnál a Róbert Károly körútra kanyarodjon balra, majd jobbra fordulva az Angyalföldi utcán haladjon tovább. Az utca végén jobb oldalon, az irodaház sarkánál lévő lehajtón lehet a Vision Towers mélygarázsába behajtani.

icon

Megközelítés tömegközlekedéssel / gyalog

M3 metró Dózsa György úti megállója 75-ös, illetve 79-es trolibusz Dózsa György úti megállója

A Dózsa György úti aluljáróból a B jelzésű kijáraton érkezve szemben találja magánkórházunk bejáratát.

icon

Érkezés

Kérjük, a gördülékeny ügyintézés és ellátás érdekében az időpontjára minden esetben 15 perccel korábban érkezzen, hogy az adminisztrációs teendőket el tudjuk végezni.

icon

Parkolás

Klinikánkon a rendelkezésre álló kapacitások erejéig térítésmentesen biztosítunk parkolóhelyeket.

Budapest, Teréz krt. 55-57. (Eiffel Tér Irodaház)


icon

Megközelítés gépkocsival

Az Oktogon felől a Teréz körúton, a Podmaniczky utcába jobbra bekanyarodva, majd az első rendőrlámpánál balra kanyarodva az Eiffel Tér Irodaház parkolójába. A Margit híd felől érkezve a Nyugati téren jobbra, a Jókai utcába érdemes behajtani, mivel csak onnan lehet balra kanyarodni a Podmaniczky utcába.

icon

Megközelítés tömegközlekedéssel / gyalog

Teréz körút felől, az Eiffel Irodaház földszint passzázs (kb. 50 m a Teréz körúttól).

icon

Érkezés

Kérjük, a gördülékeny ügyintézés és ellátás érdekében az időpontjára minden esetben 10 perccel korábban érkezzen, hogy az adminisztrációs teendőket el tudjuk végezni.

icon

Parkolás

Amennyiben gépkocsival érkezik Klinikánkra és igénybe szeretné venni ügyfél parkolónkat, időpontfoglaláskor kérjük jelezze ezt kollégánknak. A parkolóházba való behajtáshoz kérjük időpontfoglaláskor adja meg a gépkocsi rendszámát.

Behajtás a Podmaniczky utcából, az Eiffel Klinika ügyfélparkolója a mélygarázs szintjén található 20 parkolóhellyel. Klinikánkon a rendelkezésre álló kapacitások erejéig térítésmentesen biztosítunk parkolóhelyeket. A vizsgálati időn túli parkolás esetén további díjakat számolhatunk fel.

close-link