Ünnepi nyitvatartás

Ünnepi nyitvatartásunkért kérjük látogasson el Klinikáink aloldalára!

Tovább az aloldalra

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Medicover E-Doktor

Medicover E-Doktor – Telefonos konzultáció otthona biztonságából

A járványhelyzet miatt a Medicover elérhetővé tette E-Doktor szolgáltatását biztosított és nem biztosított ügyfelei számára. Az E-Doktor keretében telefonos konzultáción vehető igénybe az orvosi szaktanácsadás. Természetesen az egészségromlás elkerülése érdekében szükséges esetben személyes vizsgálatra is van lehetőség.

Medicover egészségbiztosítással rendelkező ügyfeleink díjmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást.

Időpont foglalalás

A szolgáltatásra telefonos ügyfélszolgálatunkon a 06 1 465 3100-as számon vagy az alábbi űrlap kitöltésével foglalhatnak időpontot ügyfeleink.

Amennyiben a tanácsadás előtt korábbi leleteit szeretné elküldeni részünkre, kérjük töltse ki űrlapunkat és csatolja orvosi dokumentumait. Amennyiben a megküldött információk alapján szakorvosunk személyes vizsgálat elvégzését látja indokoltnak jelezni fogja a konzultáció során. Ebben az esetben Call Centerünket keresheti további vizsgálati időpontjáért.

Amennyiben az E-Doktor szolgáltatásunkat űrlapon keresztül igényli Call Centerünk fogja visszahívni a továbbiakkal kapcsolatban.

Az E-Doktor szolgáltatást a Call Centerükkel egyeztetett időpontban veheti igénybe.

Az E-Doktor konzultáció menete

Kérjük, hogy az előre egyeztetett időpontban – pontosan a megadott időben – hívja Call Centerünket és beazonosítása után jelezze, hogy Medicover E-Doktor időpontja van. Ezt követően Call Centerünk kapcsolja Önnek szakorvosunkat, aki telefonos konzultáció keretében orvosi tanácsadást nyújt, kiértékeli leleteit – amennyiben előzetesen azt a fentiek szerint eljuttatta részünkre -, és szükség esetén receptet ír fel.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az E-Doktor keretében igénybe vett konzultációról lelelet nem adunk.

Az E-Doktor szolgáltatásra vonatkozó fontos információk

A telefonos konzultáció során csak orvosi tanácsadást nyújtunk, konkrét vizsgálat végzésére nem kerül sor. Amennyiben a tanácsadás során az orvos szakmai megítélése szerint a vizsgálat személyes elvégzése nélkülözhetetlen, ügyfeleink figyelmét erre külön felhívjuk és ezekben az esetekben személyes konzultációt javaslunk.

A telefonos egészségi tanácsadás semmilyen módon nem helyettesíti a szakorvossal személyesen folytatott konzultációt, az orvosi vizsgálatot, illetve más egészségügyi szolgáltatást sem, így azért Társaságunk nem vállal felelősséget.

Medicover biztosítással nem rendelkező ügyfelek is foglalhatnak E-Doktort

Medicover Egészségbiztosítással nem rendelkező ügyfeleink ügyfélszolgálatunkon a 06 1 465 3131-as számon vagy az űrlap kitöltésével igényelhetik E-Doktor szolgáltatásunkat.

A szolgáltatás díja 14 000 Ft, amely már tartalmazza az E-Recept díját is.

Az időpont foglalását követően díjbekérőt küldünk az Ön részére. A szolgáltatás díját ügyfeleink átutalással egyenlíthetnek ki. Az E-Doktor konzultáció csak a szolgáltatási díj beérkezését követően vehető igénybe.

Számlaszámunk:

  • Medicover Zrt.
  • 12001008-01308568-00100008

Kérjük Ügyfeleinket, hogy átutaláskor a közlemény rovatban minden esetben tüntessék fel az alábbi adatokat:

  • Ügyfél neve (vezeték és keresztnév)
  • Medicover E-Doktor

A Medicover E-recept (online recept) szolgáltatás segítségével ügyfeleink papír alapú recept nélkül is bármelyik patikában kiválthatják az orvosaink által felírt gyógyszereket, készítményeket.

A szakorvosunk által kiírt E-recepthez bármely gyógyszertár online hozzáfér. Így Medicover egészségbiztosítással rendelkező ügyfeleinknek nem szükséges a receptért befáradni a klinikáinkra, elég, ha Call Centerünkben egy E-Doktor időpontot vagy olyan gyógyszer esetében, amelyet szakorvosaink korábban már felírtak ügyfelünknek, elég, ha csak egy E-recept időpontot foglalnak.

Az E-recept nem biztosított ügyfeleink számára is elérhető E-Doktor szolgáltatásunkon keresztül.

Biztosított ügyfelek E-recept kérés módja és díja

Biztosított ügyfeleink E-receptet két módon igényelhetnek a 06 1 465 3100-ás Call Center számunkon. Call Centerünk a későbbiekben, e-mailben fogja tájékoztatni Önt amikor E-receptje elkészült a központi online egészségügyi rendszerben és kiváltható.

  1. Olyan gyógyszer (például fogamzásgátló, vérnyomáscsökkentő) esetében, amelyet orvosaink papír alapon már korábban is felírtak, elég ha E-recept időpontot foglalnak biztosított ügyfeleink.
  2. Minden más esetben kérjük ügyfeleinket, hogy Call Centerünkben első lépésben E-Doktor időpontot foglaljanak. Az E-Doktor konzultáció alapján, a telefonos beszélgetést követően kerül felírásra E-receptje.

Biztosított ügyfeleink számára az E-recept a fogamzásgátló kivételével díjmentes. A fogamzásgátló E-recept felírásának díja 3 000 Ft.

Medicover biztosítással nem rendelkező ügyfelek E-recept kérés módja és díja

Biztosítással nem rendelkező ügyfeleink is igénybe vehetik E-recept szolgáltatásunkat E-Doktor szolgáltatásunkon keresztül. E-Doktor időpontot a 06 1 465 3131-es Call Center számunkon vagy a lenti űrlap kitöltésével igényelhetnek.

Nem biztosított ügyfeleink részére az E-Doktor szolgáltatás díja 14 000 Ft, amely már tartalmazza az E-Recept árát is. Az E-Doktor időpont foglalását követően díjbekérőt küldünk az Ön részére. A szolgáltatás díját ügyfeleink átutalással egyenlíthetnek ki. Az E-Doktor konzultáció csak a szolgáltatási díj beérkezését követően vehető igénybe.

Azon nem biztosított ügyfeleink, akik csak a rendszeresen szedett gyógyszerüket szeretnék felíratni és nem kívánják igénybe venni E-Doktor konzultációnkat, 5 000 Ft-os díjért érik el E-Recept szolgáltatásunkat. E-Recept igényüket ügyfeleink Call Centerünkón jelezhetik, a szolgáltatás díját a megküldött díjbekérő alapján átutalással egyenlíthetik ki.

E-Receptet csak azon ügyfeleinknek tudunk felírni (E-Doktor szolgáltatás igénybevétele nélkül), akiknek korábban az adott készítményt már felírta orvosunk. Amennyiben panaszai módosultak, rosszabbodtak, új panaszok jelentkeztek vagy korábban nem szedett gyógyszer felírását szeretné, kérjük foglaljon E-Doktor időpontot.

Számlaszámunk:

  • Medicover Zrt.
  • 12001008-01308568-00100008

Kérjük Ügyfeleinket, hogy átutaláskor a közlemény rovatban minden esetben tüntessék fel az alábbi adatokat:

  • Ügyfél neve (vezeték és keresztnév)
  • Medicover E-Doktor vagy E-recept

Kérje Medicover E-Doktor és E-Recept szolgáltatásunkat!